Sreda 25.12.2013.
20:11
Beta

Skenerom otkrili 18 kg "trave"

Droga je pronađena u specijalnom bunkeru u braniku vozila, kojim je upravljao državljanin Albanije koji, kao i njegov saputnik, poseduje i boravišnu dozvolu Crne Gore
 

Uprava carina Srbije navodi da su na tom graničnom prelazu carinici još jedan
pokušaj krijumčarenja veće količine marihuane otkrili zahvaljujući snimku sa mobilnog skenera.

Droga je otkrivena juče na izlazu iz Srbije, u automobilu "ford mondeo" crnogorskih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao državljanin Albanije koji, kao i njegov saputnik, poseduje i boravišnu dozvolu Crne Gore.

Zbog više indikatora za sumnju, vozilo je upućeno na pregled skenerom, nakon čega je droga pronađena u specijalnom bunkeru u braniku vozila.

U prisustvu pripadnika granične policije konstatovano je da se u tom bunkeru nalazi 34 paketa marihuane, teških ukupno 18.040 grama.

Droga, prekršioci i automobil predati su policiji.

Uprava carina Srbije je podsetila da je proteklog vikenda, u noći između 20. i 21. decedmbra sprečen gotovo identičan pokušaj krijumčarenja 20 kilograma marihuane. Droga je tada otkrivena na izlazu istog graničnog prelaza, u automobilu ford fokus italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao građanin sa ličnom kartom Kosova i Metohije i boravišnom dozvolom Italije.

2024 © - Vesti online