Sreda 25.12.2013.
17:43
Telegraf

VIDEO: Ima 15 različitih ličnosti u sebi

Mnogo zanimljiva osoba
 

Ovde je reč o potpuno različitim osobama, i po karakteru i po godinama, a i po polu.

Među njima je japanski kuvar Satou (22), blizanci Džek i Sejfir (4), aerobik zavisnica Fiona (17), muškarac iz Jorkšira Eši (23) i biseksualna ljubiteljka žurki Teodora (15), tako da Sendsova mora kod kuće da poseduje sve – od igračaka i slatkiša do alkoholnog pića.

Kris Li, dečko mlade Britanke, kaže da je veoma teško sve ispratiti, jer se oseća kao da žive u jednoj velikoj porodici. Osim što je teško što nikada ne zna kada će njegova devojka postati neko drugi, nije nimalo jeftino kupiti 16 različitih novogodišnjih poklona.

Li zna da će mu se nekad desiti da vodi decu u zoološki vrt, da provede muško veče sa svojim “drugom” ili da provodi romantične trenutke sa svojom devojkom, ali mu to ne predstavlja veliki problem, jer se vezao za svaku osobu. Dogovor je, međutim, da se nežnosti ne razmenjuju ni sa kim osim sa Sendsovom lično i ponekad sa Koumijem, jer je on gej.

- Morate da napravite puno kompromisa kada imate još 15 ličnosti. Dečaci bi se ljutili kada bih nosila haljine, pa moram da imam odeću za sve, izjavila je Sendsova.

 

Iako joj je teško što ponekad u školi njena muška ličnost flertuje sa devojkama, pa se posle priča da je ona lezbijka, Sendsova je ipak optimistična u vezi sa svojom bolešću.

2024 © - Vesti online