Sreda 25.12.2013.
15:48
Sponzorisani tekst

''Pluto Capital'' završava i drugi stambeni kompleks u Beogradu

Bilo da je u pitanju kupovina novog doma, ili investiciona kupovina, svi želimo da osetimo pre svega sigurnost da smo napravili dobru odluku, u smislu same lokacije, kvaliteta života u datom kompleksu, poverenja u investitora da će ispoštovati rokove izgradnje, kao i investicione vrednosti odabrane nepokretnosti.

Jedan od vodećih internacionalnih investitora koji je upravo sam marketinško-prodajni pristup podigao na znatno viši nivo transparetnosti i poverenja i otišao korak dalje u očekivanjama kupaca je ''Pluto Capital'' sa svojim drugim stambenim projektom u Beogradu ''Harmony Apartments''.

Nakon incijalnog uspeha, zgrade ''Livein Dorćol'' u Skender begovoj ulici, koja je predstavljala veliki investicioni izazov kao ne samo prvi projekat renomiranog internacionalnog investitora u Srbiji, vec i svojevrsni arhitektonski trijumf, s obzirom da je u pitanju kompletno renoviranje komercijalnog objekta i pretvaranje istog u moderan stambeni kompleks koji je sačuvao šarm starog dela grada.

Kada je reč o drugom projektu ''Harmony Apartments'', investitor se ponovo

Za sve zainteresovane, informacije o stanovima nalaze se na sajtovima www.harmonyapartments.rs i www.liveindorcol.rs, a dodatne informacije možete dobiti na na brojeve telefona: +381 11 328 7281 i + 381 63 107 1111 i na i-mejl adresu sales@harmonyapartments.rs

potrudio da ode korak dalje i da na jednoj od omiljenih beogradskih lokacija, na Vračaru ponudi više od tržišnog standarda. Pored pažljivo selektovanih visokokvalitetnih završnih radova i široke lepeze struktura stanova u okviru od 36 do 147 metara kvadratnih, stanarima je na raspolaganju i teretana u prizemlju objekta, profesionalna recepcija i video nadzor.

O kvalitetu projekta i sigurnosti investicije govori i podrska Erste banke kao prijatelja projekta koja kupcima nudi povoljnije kreditne pakete za kupovinu stana.


U svakom momentu kupci uživaju podršku prodajnog tima projekta investitora ''Pluto Capital'' i vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji CBS International, deo ''CBRE'' grupe, koji će im pomoći u odabiru pravih prostornih rešenja i optimalnih komercijalnih paketa.

2024 © - Vesti online