Sreda 25.12.2013.
08:00
b92.net

Šta nikako ne treba da nosite u 2014.

Haljina koja ne podnosi gaćice

Pantalone kojima 'zadnjica' visi do kolena

Možda su udobne i savršeno prikladne ukoliko plešete poput Mc Hammera. Ali ipak su podnošljive eventualno samo pod reflektorima pozornice.

Peplum

Nije da nije zanimljiv i lep, a dizajneri su se čak potrudili ove godine da naprave elegantne i kreativne izmene. Međutim, za sada bi bilo dosta tog volana oko struka. Ionako će se za nekoliko sezona opet najverovatnije vratiti u modu i to u još boljem izdanju.

Haljine koje 'ne podnose' gaćice

Nosi li ga ili ne nosi? Misli se na donji veš. Nije loše malo izazovnosti. Nisu loši ni prozirni delovi odeće i sigurno ćemo ih viđati i u proleće. Ali potpuno prozirne suknje i haljine? Iako su muškom oku ugodne, ipak ih ne nosite 2014. godine.

Ravne platforme

U redu su cipele sa stavom i vrtoglavo visoke platforme, ali ravne platforme je najteže dobro izneti. Nedostaje im elegancija koju imaju cipele s potpeticama i veoma je teško u njima hodati. Ne treba žaliti ako postanu deo prošlosti.

(Pre)Vruće farmerke

U isečenim farmerkama nema ništa loše, ali ne previše. Međutim, farmerke koje su isečene da bi postale šorts iz kojih viri zadnjica pogodne su eventualno za lude žurke i maskenbale.

Patike sa platformom

Ako već nosite patike, onda neka to budu prave, klasične patike.

Haljine i suknje sa neravnomernim krajevima

Misli se na one koje su napred kraće i otkrivaju noge, a pozadi duže. U takvim haljinama napred izgledate kao da ste krenuli na žurku, a od pozadi kao stroga poslovna žena. Deluje nekako neodlučno.

2024 © - Vesti online