Utorak 24.12.2013.
01:11
mozzartsport.com

Basta menja Sanju u Arsenalu

 Dušan Basta
 

Interesovanje Arsenala za Dušana Bastu je poznata stvar već godinu dana, jer se duže vremena spekulisalo da Tobdžije imaju pika na plavokosog Srbina iz Udinezea. Međutim, Italijani nisu bili raspoloženi za prodaju Baste u prethodnih godinu dana, pa su priče o transferu u severni London utihnule.


Sada je priča opet aktuelna, prenose ostrvski mediji. Arsenal će gotovo sigurno narednog leta ostati bez standardnog desnog beka Bakarija Sanje kojem ističe ugovor i koji će napustiti klub bez obeštećenja. Venger je opet obnovio interes za Srbina i pokušaće narednog leta da pirvoli Udineze da otpočne pregovore. Za to će mu biti potrebo oko sedam miliona funti koliko Udineze traži za srpskog reprezentativca.


Vengeru se sviđaju Bastini igrački kvalitet i posebno njegove ofanzivne sposobnosti. Nema preveliko poverenje u Dženkinsona koji je alternativa Sanji i Basta bi od narednog leta mogao da pojača tabor Tobdžija. Za Bastu se interesovao i Inter, ali dobre partije Brazilca Džonatana su ohladile interes Neroazura.

2024 © - Vesti online