Ponedeljak 15.03.2010.
11:13
Vesti

I Real hoće Kolarova

Naime, "Koriere de lo sport" piše da i madridski Real na leto namerava da svoje redove pojača srpskim reprezentativcem. "Kraljevski klub" je i tokom januarskom prelaznog roka bio povezivan sa Kolarovim, pa će predsednik Madriđana Florentino Perez, navodno, po završetku sezone krenuti u ofanzivu.


Kolarov se duže vreme nalazi na vrhu liste želja trenera šampiona Italije Žozea Murinja, a predsednik Lacija Klaudio Lotito je u januaru odbio ponudu milanskog kluba.

Bivši fudbaler Čukaričkog i OFK Beograda će najverovatnije napustiti Rim na kraju sezone, a kako je i sam rekao, voleo bi da karijeru nastavi u Interu, gde bi igrao sa Goranom Pandevom i Dejanom Stankovićem. 

Real iz Madrida spreman je da izdvoji oko 20 miliona evra kako bi na leto doveo mladog levog beka Lacija, koji za Kolarova navodno traži oko 18 miliona evra.

Kolarov je karijeru počeo u Čukaričkom, a 2006. godine prešao je u OFK Beograd. Posle Evropskog prvenstva za mlade u Holandiji 2007. pojačao je rimski Lacio za sumu od 800.000 evra.

Lacio je trenutno u katastrofalnoj igračkoj i rezultatskoj situaciji. U nedelju su u Rimu poraženi od Barija (2:0) i trenutno se nalaze na dva boda od zone ispadanja.

2024 © - Vesti online