Ponedeljak 15.03.2010.
08:07
Vestionline

Na oglas za dečka, odazvalo se hiljadu momaka

Umesto da sa balkona gleda na neku romantičnu scenu dok njen potencijalni pratilac sa cvetom u ruci čeka na nju i samo nju, mlada Žang Mengćan se zaprepastila kada je kroz prozor njene sobe u studentskom domu videla masu muškaraca.

Hiljade neženja se okupilo u dvorištu Univerziteta za elektronske nauke i tehnologiju u Čengdu, u kineskoj provinciji Sečuan, posle njene poruke na oglasnoj tabli fakulteta.

Njen oglas je usledio pošto je univerzitet, poznat po tome što ima odnos muškaraca i žena 25:1 u korist jačeg pola, proglasio Dan devojaka. Svakoj devojci je dato parče papira na kome bi napisala nešto, a poruke su zatim postavljene na "zid želja".

Žang je ceduljici napisala: ’’Moje ime je Žang Mengćan, student sam prve godine, i mislim da sam atraktivna, ali čudno, ne mogu da pronađem dečka. Kako god, ja verujem u sudbinu. Ako imaš istu želju, molim te dođi ispred zgrade mog doma i uzviknii moje ima između 12.30 i 12.50, 11. marta, 2010., a ja ću te tajno posmatrati iz zgrade", napisala je ona. Ako si moj tip, sići ću dole da te upoznam".


Treba navesti da je samo nekoliko njih ispunilo i drugi deo molbe - da glasno kaže njeno ime. Žang nije ni izašla iz sobe, verovatno iznenađena velikom grupom muškaraca koji su se odazvali na njen poziv.

2024 © - Vesti online