Nedelja 22.12.2013.
10:01 >> 16:48h
Beta

Šimanovci: Lančani sudar 38 vozila - 2 mrtvih, 25 povređeno


U lančanom sudaru učestvovalo je 38 vozila
 

Nesreća se desila u blizini naplatne rampe u Šimanovcima i saobraćaj je preusmeren na alternativne putne pravce od Sremske Mitrovice preko Rume na Pećince i Šimanovce.

 


Beogradska hitna pomoć zbrinula četvoro dece

“Beogradska hitna pomoć je zbrinula četvoro dece i troje odraslih povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Šimanovaca“, izjavila je
portparol te službe Nada Macura.


Ekipe beogradske hitne pomoći su konstatovale smrt dvoje ljudi poginulih u toj saobraćajnoj nesreći. Macura je rekla da su jedan muškarac od oko 35 godina i jedna žena od oko 30 godina poginuli kada je njihovo vozilo udarilo u šleper.

MUP: Normalizovan saobraćaj

Na autoputu kod Šimanovca gde se desio lančani sudar ponovo je normalizovan saobraćaj,  saopštio je MUP Srbije. Bila je zatvorena za saobraćaj traka autoputa u smeru ka Beogradu.

"Prema poslednjim podacima dve osobe su izgubile život, a 25 osoba je povređeno, od kojih dve teže. Među povređenima je i četvoro dece. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru u Beogradu i drugim zdravstvenim ustanovama", kažu u MUP-u.

 

Macura je agenciji Beta rekla da su dve ekipe Hitne pomoći iz Beograda bile poslate da pomognu povređenima u toj nesreći u kojoj je učestvovalo više vozila.


Prva ekipa je u Urgentni centar u Beograd prevezla četvoročlanu porodicu u kojoj su bili devojčica od tri i po i dečak od dve godine. Deca nisu teško povređena i primljena su radi predostrožnosti na posmatranje, dok su majka i otac te dece zadobili povrede nosa i vrata, rekla je Macura.


Druga ekipa Beogradske hitne pomoći je prebacila u Urgentni centar dve devojčice od 11 i osam godina i jednog muškarca. Sve troje imaju povrede glave, kazala je Macura.


U zbrinjavanju povređenih učestvuju i ekipe Hitne pomoći iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije, rekla je ona, potvrdivši navode policije da je u nesreći učestvovalo više vozila.

2024 © - Vesti online