Petak 20.12.2013.
16:01
Vesti, Beta

Sjajna vest za Liverpul: Suarez produžio ugovor do 2018!

Veran "crvenima": Luis Suarez


Sjajna vest za navijače Liverpula. Slavni engleski klub ponosno je saopštio da je sa fantastičnim napadačem "crvenih" Luisom Suarezom potpisao novi dugoročni ugovor. Urugvajac je ove sezone na 11 utakmica je postigao 17 golova i prvi je strelac Premijer lige.

Radost nije krio ni Suarez:

"Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor sa Liverpulom. Moja budućnost je sigurna na duži period. Ovo je klub koji ima sjajne igrače i verujem da možemo da dođemo do titule. Cilj je da što više doprinesem da što pre dođemo do tog cilja", rekao je Suarez za klupski sajt.

Menadžer Liverpula Bernard Rodžers kazao je da je produžetak saradnje sa Suarezom dobra vest za sve ljubitelje "crvenih".

"Ovo je sjajna vest za navijače Liverpula. Suarez je igrač svetske klase i veoma je važno za nas što smo uspeli da ga zadržimo u klubu. Što je najvažnije, on ima 26 godina, tako da su njegove najbolje godine pred njim, a mi ćemo ga videti u dresu Liverpula", kazao je Rodžers.

Suareza je na Enfild Roud januara 2011. godine doveo tadašnji menadžer Keni Dalgliš, a Liverpul je za za njegov transfer platio Ajaksu 22.8 miliona funti (oko 27 miliona evra).

2024 © - Vesti online