Petak 20.12.2013.
00:03
BETA

Krstić: Srećan sam zbog Partizana!

Pohvale za Milutinova: Nenad Krstić
 

"Bila je jako teška utakmica za nas i veoma važna pobeda, pre svega zbog samopouzdanja. Uspeli smo da smognemo snage i da pobedimo. Publika je bila divna kao i uvek. I drago mi je što ćemo se i u TOP 16 fazi sastati sa Partizanom i dati publici još jedan dobar meč", rekao je Krstić novinarima u Beogradu.

Partizan je večeras u 10. kolu Evrolige izgubio u hali Pionir od CSKA 62:73, ali je i pored poraza prošao u narednu fazu, pošto je Fenerbahče pobedio Nanter sa 95:76. Jedan od najboljih igrača ruske ekipe večeras je bio Krstić, pošto je postigao 11 poena uz samo jedan promašaj iz igre.

"Ja sam profesionalac. Igram za CSKA, ali je u srcu moj tim Partizan. I kada igram protiv Partizana moram da dam 100 odsto... Partizan je ekipa i večeras se videlo da su neiskusni. Atmosfera? Ne samo za nas Srbe, već i za ostale, ovo nije bilo iznenađenje. 'Grobari' su pokazali da su najbolji navijači na svetu", kazao je kapiten
reprezentacije Srbije.

On je pohvalio mlade igrače Partizana, a posebno centra Nikolu Milutinova za kojeg je rekao da ga podseća na njega kad je počinjao u crno-belom dresu.

"Lovernj igra odlično, ima odličnu sezonu. Zbog Milutinova mi je veoma drago, drago mi je što se pojavio mlad centar koji ima svetlu perspektivu. Podseća me i na sebe kad sam počinjao u Partizanu i kalio se kroz Evroligu", rekao je Krstić.
 

2024 © - Vesti online