Četvrtak 19.12.2013.
18:12

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

EKSKLUZIVNO: Šešelj operisan!

Vojislav Šešelj

Hitna, komplikovana hiruška intervencija na digestitvnom traktu, usledila je pošto se Šešelj poslednjih meseci žalio na bolove, a doktori su posle prvih pregleda posumnjali da je upitanju tumor.


Kako naš list saznaje, u operaciji koja je trajala nekoliko časova Šešelju je odstranjeno čak 30 cm digestitvnog trakta, ali će se tek za nekoliko nedelja, posle detaljnih analiza znati, da li je reč o benignom ili malignom tumoru.


- Operacija je dobro prošla, nije bilo komplikacija i Vojislav se dobro oseća i uspešno oporavlja, a u bolnici će provesti još nekoliko dana - kaže izvor "Vesti" blizak porodici Šešelj.


Ovaj izvor tvrdi da trenutno najveću podršku Šešelju pruža njegova supruga Jadranka, koja je od ponedeljka u Hagu, a inače je i sama prošle godine prolazila sličnu agoniju u Beogradu, kada su joj doktori otkrili tumor na bubregu.


Šešelj je početkom januara prošle godine, takođe završio u bolnici, kada je zbog srčanih tegoba izgubio svest u svojoj ćeliji, a zatim urgentno prebačen u bolnicu gde mu je ugrađan pejsmejker.

2024 © - Vesti online