Četvrtak 19.12.2013.
16:48
tportal.hr

Ovo ih mnogo zbunjuje!

Pitam se, pitam....Biti ili ne biti....
 

Bivša devojka hoće da bude sadašnja drugarica

Nakon raskida, pripadnice lepšeg pola često žele da ostanu u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerom, što muškarce veoma zbunjuje. Stoga neretko sebi postave pitanje: “Zašto moja bivša želi da ostane sa mnom u prijateljskim odnosima?”.

Upoznavanje

Nimalo im nije lako da se usude da priđu devojci koja im se sviđa, pa se pitaju koji je najbolji način da započnu razgovor sa atraktivnom ženom, a da ih žena ne ignoriše ili odmah ne otera.

Izgled

O, da, muškarci imaju nedoumice kada je reč o njihovom fizičkom izgledu. Neretko se pitaju koji deo muškog tela žene najviše vole i da li je ženama uopšte bitno da li su obrijani ili ne....

Seksualne želje

Kako da devojci predlože da isprobaju nešto novo, možda je najbitnije pitanje koje muče muškarce kada je reč o seksu.

Nazovi je (me)

Famozno pitanje koliko je najbolje sačekati sa pozivom nakon upoznavanja i da li uopšte postoji pravilo za to, podjednako interesuje i muškarce i žene.

Prvi utisak

Svima je bitno da ostave dobar utisak. I muškarci se pitaju koji je najbolji način da impresioniraju žene prilikom prvog susreta, a da ne bude previše.

Flertovanje

“Postoji li uopšte način na koji je moguće otkriti sviđam li joj se ili je prema meni samo ljubazna”, pitanje je koje se muškarcu vrlo često mota po glavi kada je zainteresovan za ženu.

Orgazam

"Kako je dovesti do orgazma" i "Zašto ne mogu da joj pružim vrhunsko zadovoljstvo" možda su najčešća pitanja koje pripadnici jačeg pola sebi postavljaju.

Više od prijatelja

I na kraju, kao nedoumica koja muči i muškarce i žene jeste kako napokon napustiti tu famoznu zonu prijateljstva i uploviti u ljubavne vode.

2024 © - Vesti online