Sreda 18.12.2013.
08:00
cosmopolitan.rs

Prvi seks je bio loš? Idite na "popravni"

Ako vam se dopada, dajte mu još jednu šansu da se pokaže (i dokaže!)
 

Muški zli mozak

Muškarci vole da ostave snažan prvi utisak, naročito kada je u pitanju seks. Ali u seksu bitnu ulogu igra psihologija, pa često umeju sami sebe da izbezume i "ubiju u pojam". Trude se da ne upropaste neki trenutak. A onda ga, naravno, upropaste samim razmišljanjem o tome zbog kojeg "odlutaju" od teme...


Nedostatak vežbe

Moguće je da muškarac nije u formi, ako nije bio sa devojkom neko vreme. Ali, to nije loše. Znate ko je uvek sjajan u seksu prvi put? Muškarci koji stalno lupaju recke i nisu baš probirljivi u izboru devojke sa kojom to rade. Takav vam je super za "kombinaciju", ali ne i ako vam se sviđa malo više od toga, zar ne?


Piće

Previše popijenih čaša bilo čega su garancija za preplašeni, mekani penis. Verovatno vam se to desilo nekad, tako da ovo i neće biti preveliko iznenađenje.


Kriv je kondom

Ako je muškarac izašao iz veze u kojoj je devojka bila na piluli (ili prosto nisu koristili zaštitu), možda će mu biti teško da se vrati na kondom. Ali kad povrati "kontrolu" nad kondomom, seks može da bude i neuporedivo bolji.


Nepoznata teritorija

U situaciji kada tek otkriva vaše telo, muškarcu lako može da se dogodi da izgubi ritam. Vi ste kao svetlucava nova igračka. Njemu će biti potrebno neko vreme da pronađe prekidač za uključivanje, kao i za istraživanje vaših delikatnih performansi. A šta ako ona proba nešto neočekivano ili nešto što se ne svidi muškarcu? Nije lako oporaviti se elegantno! Ne postoji seksi način da kažete devojci da je uradila nešto zbog čega on postaje mekan.

Previše je... uh... rano!

Ne polazi svakom momku za rukom da odvede svaku devojku sa kojom izađe u krevet tako brzo koliko dopuštaju zakoni fizike. Ponekad, ako se upustite u seks prerano, situacija postane jednostavno neprijatna. Tu panika stupa na scenu, a dobar seks ne voli paniku.

2024 © - Vesti online