Ponedeljak 16.12.2013.
22:49
mozzartsport.com

Serija A: Romi samo bod u Milanu!

Suli Muntari slavi izjednačujući gol Milana
 

Skudeto je sve dalje od Rima... Vučica je odigrala vrlo dobar meč na San Siru, tokom njegovog većeg dela bila bolji rival, ali su Rosoneri na kraju stigli do velikog boda - 2:2 (1:1).


Rimljani su od samog starta meča stavili do znanja ko je u ovom trenutku uigraniji, ali i kompletniji tim, iako na terenu nije bilo rovitog Frančeska Totija i suspendovanog Miralema Pjanića. Žervinjo je tokom celog meča bio neuhvatljiv za bekove Milana, često menjao stranu, ali je u par navrata, kod izglednih situacija za postizanje pogotka, pokazao svoj najveći nedostatak, a to je realizacija.


Ipak, Vučica je u 13. minutu do vođstva stigla sa potpuno druge strane. Neprimetni Ljajić je u pravom trenutku na levom boku uposlio Strotmana, ovaj pružio loptu na tacnu Matiji Destru, kojem nije bio problem da sa ivice peterca matira Abiatija.
Milan je i u nastavku prvog poluvremena bio prilično bezopasan po gol gostiju, ali je ipak stigao do izjednačenja zahvaljujući očajno postavljenoj odbrani Rimljana, ali taličnom Zapati, kojeg je lopta pogodila u glavu, pa u koleno i otišla iza leđa De Sanktisu.

Roma je ponovo povela u 52. minutu kad je Kevin Strotman iz jedanaesterca pogodio mrežu Rome. Bod Milanu doneo je Suli Muntari golom u 77. minutu.

2024 © - Vesti online