Ponedeljak 16.12.2013.
15:33
BETA

Vujasinović: Idemo na pobedu protiv Oradee!

Optimista: Vladimir Vujasinović
 

Partizan će se u sredu od 19.00 na Banjici sastati sa rumunskom Oradeom u trećem kolu grupe B Lige šampiona, a ulaz na utakmicu biće slobodan.

"Ja cele godine pričam da nam je bitna igra, a ne rezultat. Ovog puta nam je i rezultat bitan. Oradea je u kvalifikacijama izbacila ruski Sintez, zasluženo. Imaju dva poraza i dolaze ovde da se vade, kao i mi. Očekujem da igrači pruže maksimum", rekao je Vujasinović novinarima u Beogradu.

Vujasinović je kazao da je Oradea jača nego prošle godine, kada su je crno-beli dva puta pobedili.

"Prošle godine smo ih dva puta pobedili. Golman im je bio najslabija karika, sada im brani Gojko Pjetlović, reprezentativac Srbije", rekao je Vujasinović.

On je dodao da Miloš Ćuk ima problema sa preponama i da još uvek ne zna da li će igrati. Vaterpolista crno-belih Uroš Čučković rekao je da se nada da će Partizan pokazati timski duh i da će pobediti.

"Slični smo po kvalitetu sa Oradeom. Oni su iskusniji. Nadam se da ćemo pokazati timski duh i da ćemo pobediti", rekao je Čučković.

Vaterpolista Partizana Ivan Rackov rekao je da je svakoj ekipi teško da igra protiv crno-belih na Banjici.

"Jako je teško bilo kojoj ekipi da igra sa nama na Banjici. Fizički smo spremni da pariramo svakom timu, mladost nam nije problem. Možemo do pobede", rekao je Rackov.

Partizan i Oradea nalaze se na zadnja dva mesta grupe B sa po dva poraza.

2024 © - Vesti online