Ponedeljak 16.12.2013.
11:01
BETA

Ibrahimović: Voleo bih da se sastanemo sa Milanom!

Voleo bi da igra protiv bivšeg kluba: Zlatan Ibrahimović
 

"Ukoliko bismo na žrebu izvukli Milan, to bi bio sjajan dvomeč. Takođe, mislim da bi i duel sa Mančester sitijem bio izuzetno zanimljiv", rekao je Ibrahimović, a prenosi sajt Goal.com.

Ibrahimović je u julu 2012. godine prešao iz Milana u PSŽ, a ekipa Lorana Blana na današnjem žrebu za osminu finala Lige šampiona pored "rosonera" za potencijalne protivnike ima Arsenal, Bajer Leverkuzen, Galatasaraj i Zenit. Sa druge strane, Ibrahimovićev saigrač, Blez Matuidi kazao je da ne bi želeo da se njegova ekipa u osmini finala sastane sa nekim engleskom klubom.

"Oba engleska kluba, Mančester siti i Arsenal, su velike ekipe i teško ih je pobediti. Takođe, obe ekipe su u vrhu Premijer lige i imaju istoriju dobrih rezultata u Ligi šampiona. Ali bez obzira ko bude protivnik, daćemo svoj maksimum da pobedimo, a imamo i prednost domaćeg terena u revanšu", rekao je Matuidi.

Žreb za osminu finala Lige šampiona održaće se danas u 12.00 u Nionu, a sat vremena kasnije biće poznati rivali u šesnaestini finala Lige Evrope.

2024 © - Vesti online