Ponedeljak 16.12.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Da predstojeći praznici budu ispunjeni osmehom

Hvala što mislite na mene: Božana Aleksić sa sinom
 

Za njenu sreću, ovog puta zaslužna je Smilja Miličević iz Nemačke, a rodom iz Doboja poslavši Božani pomoć od 100 evra. Ova donatorka, po Božaninim rečima, trenutno se nalazi u poseti kod kćerke i zeta u Švedskoj. Tamo se setila Božaninih teškoća i uputila joj pomoć, zbog čega je njen značaj još veći.


- Mnogo hvala toj divnoj ženi, koja mi pomoć ne šalje po prvi put, čime me je još više oduševila. Ovaj novac ću iskoristiti da kupim nešto hrane za decu kako bi lakše prebrodili zimu, ali i da im predstojeći praznici budu radosniji i ugodniji.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Zato sam prezahvalna Smilji što nas se setila baš u ovom trenutku. Isto tako, želim da uputim i svoje najdublje poštovanje i svim ostalim čitaocima "Vesti" i drugim dobrim ljudima, koji nas ne zaboravljaju i pomažu nam u teškim trenucima - rekla je Božana, koja sa petoro maloletne dece živi samo od dečjeg dodatka.


Veliki problem ima sa vodom, pošto joj pumpa za vodu ne radi, pa niti može decu da okupa, niti veš da opere po ciči zimi.

2024 © - Vesti online