Subota 14.12.2013.
23:57
mozzartsport.com

Vujošević: Nenormalno je da smo mi osiromašeni, a neki drugi nemaju limit!

Borba za Novaka: Duško Vujošević
 

Trener Partizana Duško Vujošević potvrdio je medijima da će se Milenko Tepić od utorka naći na treninzima crno-belih, kao i da je Jovan Novak "zaslužio svojim talentom i stavom" da se klub bori za njega do kraja.
"Tepić se u utorak pojavljuje na treningu. To bi trebalo da bude završena stvar što se njega tiče. Što se tiče Novaka nije još sasvim jasna situacija. Mi smo posle povrede Vestermana tražili zamenu za plejmejkera. Kada nismo mogli da nađemo američkog igrača, a onda je taj sistem profunkcionisao sa Bogdanovićem, postojala je ideja da dovedemo igrača na drugoj poziciji kako bi se proširila rotacija. Takođe, želeli smo da dovedemo i talentovanog igrača. Pregovori sa Novakom su malo nespretno vođeni", poručio je Vujošević.


Stateg crno-belih osvrnuo se na čaršijske priče koje kažu da je Novak veliki navijač Crvene zvezde, a i da je svojevremeno na društvenim mrežama ostavljao poruke upućene upravo njemu, koje su bile uvredljive prirode.
"Mi nismo ni hteli da dovedemo navijača, već igrača. Mi ga o tome nismo ispitivali. Zvezda se tu uključila i umešala, iako ima dva plejmejkera stranca i Cvetkovića. Time je iznos obeštećenja povećan na 100.000 evra, ali... Jovan Novak je zaslužio da se borimo do kraja za njega, svojim stavom i talentom. Pokazao je to na terenu i mentalno je dokazao da pripada našem sastavu", objasnio je Vujošević, a potom nastavio:


"Takođe, pojedini pričaju neku priču da Novak ovde ne bi imao para i da bi pio česmovaču. Očigledno je da oni imaju znatno više para i onda se igraju prljave igre. Prave se neki fejsbukovi gde kao Novak govori da sam ja "svinja debela". Takve stvari remete odnose klubova. Pravljeni su razni potezi da taj igrač ne dođe u Partizan".


Za kraj, trofejni stručnjaka je kratko prokomentarisao:
"Nije normalno da smo toliko osiromašeni, a da na drugoj strani neko nema limita".

2024 © - Vesti online