Subota 14.12.2013.
11:37
mozzartsport.com

Marko Nikolić od ponedeljka trener Partizana!

Uskoro u Humskoj: Marko Nikolić
 

Za tri dana Marko Nikolić preuzima palicu Partizana! Ako su kod nekog i postojale, dileme više nema: crno-beli će 16. decembra dobiti novog šefa stručnog štaba, pošto bi tad trebalo da ozvaniče promenu na klupi i mesto glavnokomandujućeg umesto Vuka Rašovića povere doskorašnjem strategu Vojvodine.


Poslednja prepreka tom činu biće uklonjena u ponedeljak, za kad je zakazan sastanak Upravnog odbora kluba iz Humske, na kome će rukovodioci izglasati nepoverenje aktuelnom i postaviti novog šefa struke. Glavni razlog što do tog čina nije došlo ove sedmice je odsustvo prvog čoveka kluba Dragana Đurića iz Srbije, ali kako se predsednik u nedelju vraća u Beograd, već narednog dana održaće se najpre Sekretarijat u prepodnevnim, potom i Upravni odbor u poslepodnevnim satima.

Neizvesno je da li će se na sastanku raspravljati i o poverenju sporskom direktoru Albertu Nađu, koji je jasno poručio da neće podržati smenu Vuka Rašovića.

Upravni odbor Partizana razmotriće plan eventualnih novajlija u zimskom prelaznom roku, među kojima se kao prvo ime potencira kapiten Vojvodine, Miroslav Vulićević, kome krajem meseca ističe ugovor sa Novosađanima.


Čelnici crno-belih trebalo bi da definišu i plan priprema prvog tima, kao moguće destinacije figuriraju Antalija (iz dva puta) i Kopar (eventualno treća faza, u zavisnosti od vremenskih uslova u Beogradu početkom marta).

2024 © - Vesti online