Petak 13.12.2013.
10:26
avaz.ba

Ostavila muža, decu i otišla u džihad

''Ne može neko tako nešto da uradi iz Sirije - da sruši nečiji brak i upropasti decu! Ne može ona po hadisima 'da rastera' svoj brak i ostane na Alahovom putu! Nema toga!'', izjavio je Balić.

Foto: Ilustracija

Iako teško razočaran i zabrinut, za svoju (bivšu) suprugu kaže da je pametna, ali da joj je Fejsbuk 'okrenuo mozak' i da je napravila životnu grešku.

''Moja supruga, kakva god bila, za mene je bila super. Bila je borac za zaraditi, mogao sam se da se oslonim na nju. Zajedno smo se kućili, 13 godina bili u braku. Ova kuća je, koliko moja, toliko i njena'', rekao je Balić i potvrdio da su se razveli šerijatski sporazumno, jer "nije više nije mogao da izdrži pritisak".

Mlad čovek, očito nesretan, dodao je da njegova odbegla supruga stalno zove decu, ali odbija da kaže ko ju je odveo u Siriju i ko se njome oženio.

Ispričao je da, dok je on radio, poslednjih godinu dana ona je "fejsbučila". Pošto joj je isključio internet, otišla je kod majke Nesime u pet kilometara udaljeno selo Glinicu. Njena majka srčano je pokušala da je vrati suprugu i deci, ali Elvira je bežala od uplakane majke i kod kolegice nastavljala druženje s mrežom nepoznatih novih "prijatelja", piše ''Avaz''.

''Na kraju je, pošto joj je izbezumljeni i psihički potreseni suprug 'dao halal', ona je otišla sa društvom u Siriju'', navodi taj portal.

2024 © - Vesti online