Četvrtak 12.12.2013.
12:40
Beta

Cvijan: Vučić brutalno napada mene i moju porodicu

Vladimir Cvijan, član predsedništva SNS-a
 

Član predsedništva Srpske napredne Stranke (SNS) Vladimir Cvijan optužio je predsednika SNS-a Aleksandra Vučića da je njega i njegovu porodicu "preko svojih

medija i čauša najbrutalnije napadao".

"Vučić je iskoristio nekoliko poslednjih dana da napada i ljude koje poznajem do trećega kolena, da napada bilo koga iz SNS i simpatizere SNS koji su rekli nešto lepo o meni, a mnogi su rekli i bili voljni da me podrže", kazao je Cvijan novinarima u Skupštini Srbije.

Pročitajte sve što smo o Vladimiru Cvijanu pisali OVDE

Cvijan je naveo da je Vučić takvim ljudima "pretio, izbacivao i podmićivao, a preko svojih medija i čauša objavio čitav niz najgnusnijih laži" o njemu i njegovoj porodici.

"To pokazuje kakav je Aleksandar Vučić kada se poplaši. To pokazuje kakav je kada se oseti ugroženo. Danas tako prema meni, a ako ga ne zaustavimo, sutra ko zna šta će biti sa građanima Srbije i sa Srbijom", kazao je Cvijan.

On je naveo da ne želi ni da demantuje, kako je kazao, ono što Vučić "protura" o njemu, jer bi to značilo da se spušta njegov nivo.

Dodao je da je zamišljao da će sa Vučićem, kao protivkandidatom za mesto predsednika SNS-a, imati kulturnu kampanju, kao i da će javno razmeniti mišljenje.

"On se opredelio da se zabije u mišiju rupu i preko svojih medija i plaćenika blati mene i moju porodicu", rekao je Cvijan i poručio Vučiću da mu ne udara na porodicu, prijatelje i na ljude i stranke koji su voljni da ga podrže.

Cvijan je kazao da se ne povlači iz trke za predsednika SNS-a, posebno ne pred Aleksandrom Vučićem.

2024 © - Vesti online