Četvrtak 12.12.2013.
15:31
Beta

"Oliver Antić zabrljao, trebalo bi da podnese ostavku"

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić
 

"Iskren da budem, da sam na njegovom mestu, ja bih podneo ostavku na mesto člana Predsedništva. Svi imaju pravo na greške, ali Predsedništvo nema", rekao je Nikolić za televiziju B92.

On je dodao da je pogrešno dovoditi Antićevu "grešku" u vezu sa odnosom između predsednika Nikolića i aktuelnog lidera SNS Aleksandra Vučića, i istakao da su njih dvojica u "fantastičnim odnosima".

Antić je u intervjuu listu "Politika" prošle nedelje najavio otkrivanje "ogromne afere", nakon čega je Antikorupcijska liga Balkan optužila savetnike prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da se mogu dovesti u vezu sa pranjem novca s tajnih računa na Kipru.

Povodom najavljene smene pojedinih kadrova SNS sa čelnih pozicija u gradovima i javnim preduzećima, šef izvršnog odbora SNS je kazao da postoji spisak 40 ljudi čiju će smenu razmotriti Predsedništvo i lider te stranke Vučić.

"Pominju se i neke opštine u kojima će SNS da izađe iz vlasti, a to će biti iznenađenje za mnoge naše koalicione partnere koji to još ne znaju", rekao je Nikolić.

2024 © - Vesti online