Četvrtak 12.12.2013.
02:36
abcnews.go.com, telegraf.rs

Dečak (6) suspendovan iz škole jer je poljubio devojčicu!

Apsurd: Mali Hanter "seksualno uznemiravao" devojčicu
 

"To se desilo tokom časa. Čitali smo, kad sam se nagnuo ka njoj i poljubio joj ruku", rekao je dečak i dodao da je zaljubljen u devojčicu koju je poljubio i da mu je ljubav uzvraćena. Majka dečaka Dženifer Sanders rekla je da je iznenađenja kaznom koju je dobio njen sin i misli da rukovodstvo preteruje u procenama.

Ona je izjavila da ne vidi ništa loše u ponašanju svog sina i naklonosti koju pokazuje prema dotičnoj devojčici. Bila je šokirana kad je direktor upotrebio termin “seksualno uznemiravanje”.

"Termin seksualno uznemiravanje nije prikladan da se upotreblja u kontekstu šestogodišnjaka. Sad moj sin postavlja pitanja: “Šta je seks?”. To ne bi trebalo da pita dečak tog uzrasta", rekla je Sandersova.

Direktor Robin Guldi s druge strane navodi da je dečak suspendovan zbog nedoličnih dodira. On je dodao da se devojčicini roditelji nisu oglasili povodom ovog slučaja, kao i da neće preduzeti nikakvi sudski postupci, jer je ukor spoveden samo na nivou škole.

"Poljubac je normalno iskazivanje nežnosti za šestogodišnjake", rekla je Sendi Vurtele školski psiholog i dodala da je vrlo čudi reakcija škole.

2024 © - Vesti online