Sreda 11.12.2013.
22:44
pressonline.rs

Romana: Primam insulin, htela sam da napustim Farmu!

Nisam privilegovana: Romana Panić

Naime, do te teme doveo je Vajs, ali i Suzana. Vajs je potencirao priču kako je "Romana privilegovana jer spava kad hoće, puši kad hoće, jede kad hoće", nakon čega joj je Suzana postavila i pitanje.

"S obzirom na to da si jednom prilikom izjavila da ostaješ ovde do 30. decembra... verovatno je zbog toga potekla priča da si privilegovana. Meni konkretno to ne smeta, ali evo, sada čisto da odgovoriš na to", rekla je Suzana Perović.

"Ja svako jutro ustajem, budem probuđena, zato što primam insulin! Ja nemam nikakvu privilegiju ovde, ravnopravna sam sa svima", rekla je Panićeva.

"Ja sam potpisala ugovor da ostajem do kraja, ako ne budem izbačena ranije. Dakle, ja sam se od prvog dana spremala da to izdržim. Nikada nisam imala strategiju. Jedina stvar zbog koje bih izašla jeste ako budem imala problema sa zdravljem. Sve što sam imala, probleme sa zdravljem, išla sam kod zubara, išla sam ne terapiju".

"Čak sam jedno jutro bila poludela ovde, gospodin Vajs je bio tu, kada sam rekla ako se ovo nastavi moraću da izađem napolje. To se nije desilo, tako da, to je to", dodala je Romana.

2024 © - Vesti online