Sreda 11.12.2013.
17:00
mozzartsport.com

Avram Grant predvodi Tajland?

 

Ovog puta izraelski stručnjak se ne bi bavio klupskim fudbalom, kao što je to radio u Čelziju, Vest Hemu, Portsmutu, Partizanu i brojnim timovima u domovini, pošto čaršijom kruže priče da bi Grant mogao da postane selektor Tajlanda!


Iskusni 58-godišnjak je bez angažmana još od maja 2012. godine, kada se oprostio od klupe Partizana, kojoj je doneo petu uzastopnu titulu. Prema pisanju evropskih medija, pozicija selektora ove azijske države mu je veoma primamljiva.
"Na Tajland idem jako često, gotovo svake godine. Tamo imam i prijatelje koji nemaju veze sa fudbalom i zato tu zemlju jako volim. Trenutno sam na odmoru tamo, a nedavno sam čuo da još uvek nemaju rešenje na duže staze. Ništa još uvek nije diskutovano, ali ako me kontaktiraju, ja ću sigurno prihvatiti poziv", rekao je Grant.


Avramu to ne bi bio prvi angažman u reprezentativnom fudbalu, s obzirom da je u periodu od 2002. do 2006. godine vodio reprezentaciju Izraela. Kako sam kaže, rad u klubovima ga ne interesuje.
"Iskreno, o povratku u klupski fudbal ne razmišljam. Sada mi je aktuelna ova priča", zaključio je Grant.


Tajland već duže vreme nema selektora. Tačnije, bivši internacionalac Suračai Jaturapatarapong je angažovan kao prelazno rešenje posle ostavke Vinfrida Šafera krajem juna.

2024 © - Vesti online