Sreda 11.12.2013.
11:00
mozzartsport.com

U Slobodi tvrde: Nemamo dokaze, ali igrači su dogovorili poraz od Radničkog!

 

Cela Srbija je danima brujala da će tada već rasterećena Sloboda u 28. kolu prošle sezone bodove prepustiti Radničkom 1923 i na insistiranje "viših instanci" pomoći Kragujevcu da sačuva superligaški status. Nikola Kovačević i Stanimir Milošković, strelci za pobedu Đavola u Užicu, potrudili su se da tako i bude, ali po svemu sudeći nisu samo oni to uradili, već su imali i nesebičnu podršku kolega iz poraženog tima.


Predsednik Slobode Dragan Subotić, koji je prvobitno žestoko napadao sve one koji su dovodili u pitanje poštenje igrača njegovog tima, danas drugačije govori. Iz njegove izjave za lokalnu stanicu TV 5, koju prenosi Sportski žurnal, da se naslutiti da se i uprava kluba sa stadiona na Begluku sada oseća prevarenom.
"Bili smo jedan tim, jedan klub do utakmice sa Kragujevčanima. Prvi sam stao iza ekipe posle utakmice tvrdeći da nema ništa sporno. Danas kažem da ja i klub sa tim nemamo veze, ali očigledno da se nešto desilo", kaže Subotić ne imenujući nijednog od igrača na koje sumnja.


Uostalom, nema ni dokaza da ih direktno optuži.
"Verovatno, grupa igrača je dogovorila sa svojim kolegama i napravili su šta su napravili. Dokaza nemam, oprostio sam im, ali očigledno je da međusobno poverenje više nije kao što je bilo".

2024 © - Vesti online