Sreda 11.12.2013.
05:38
avaz.ba, Vestionline

Sarajliju ispred zatvora čekale žena i ljubavnica, pa se potukle!

Pesnicama branile ljubav (Foto: Arhiva)
 


- Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su počele da se čupaju za kose i da se udaraju rukama. Izgovarale su pogrdne reči jedna drugoj. Žena je govorila ljubavnici: "Ku..o, ja s njim imam decu! Praviš mi siročad od dece" - ispričao je jedan od očevidaca za sarajevski Dnevni avaz.


Navodno je tada ženama pritrčao jedan mladić i počeo da štiti ljubavnicu.


- U međuvremenu su i iz zatvora izleteli i zatvorski čuvari i počeli su da ih razdvajaju. Neko je pozvao i policiju - rekao je sagovornik lista.

No, i kada je došla policija, njih dve, iako razdvojene, počele su jedna drugoj da dobacuju, pa su im policajci zapretili da će ih obe uhapsiti ako nastave.


- Tačno je da su naši pripadnici intervenirali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnete su protiv K. E. (36) i H. A. (34) - rečeno je u MUP-u KS.


Posle intervencije policije, obe žene, ali sada uz jednu drugarica ljubavnice, ostale su i dalje da čekaju ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac. Ali, sagovornik lista nije mogao da potvrdi da je taj čovek tog dana pušten na slobodu, i ako jeste, s kojom od žena je na kraju otišao.

2024 © - Vesti online