Utorak 10.12.2013.
14:42
BETA

Vujošević: Pokušaćemo da napravimo čudo!

Nema predaje u Turskoj: Đorđe Gagić
 

"Mi će mo u Istanbulu i u meču protiv CSKA u Beogradu dati najbolje što možemo i pokušaćemo da napravimo ono što u ovom momentu izgleda kao čudo. Ne pretimo nikome, pružićemo maksimum i videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu. Verujem da u Turskoj neće biti dovoljno za trijumf, ali smo u obavezi prema sebi i prema navijačima da pružimo maksimum", rekao je Vujošević novinarima u beogradskoj Hali sportova.

Košarkaši Partizana sutra putuju za Istanbul, a meč devetog kola Evrolige protiv Fenerbahčea je u četvrtak od 20.45. Vujošević je dodao da veruje da će svi igrači na toj utakmici biti spremni da daju svoj maksimum.

"Fenerbahče je svoj kvalitet i zelju da osvoji prvo mesto u grupi pokazao i u Moskvi, gde nije lako osvojiti bodove, a njima je uspelo. Opravdano imaju velike ambicije, u dobroj su formi i igraju na domaćem terenu. Sve su to otežavajući faktori, ali i izazovi za nas", rekao je Vujošević.

Na novinarsko pitanje da li postoji neki faktor koji nije na strani turskog kluba Vujošević je kratko odgovorio:

"Mi nismo na njihovoj strani".

On je dodao da Boris Dalo ima problema sa virusom i da danas nije trenirao zbog visoke temperature, ali da se nada da će biti spreman za utakmicu. U devetom kolu grupe A u Kijevu se sastaju Budiveljnik i Nanter, a crno-belima bi na ovom meču najviše odgovarala pobeda domaćina.

"Ne razmišljam puno o toj utakmici. Nama jedan rezultat odgovara više nego drugi. Ali, mi moramo svoj deo posla da obavimo najbolje moguće... Imamo obavezu i prema srpskoj košarci, jer smo jedini živ tim koji ima šanse za dalji plasman i ponašaćemo se u tom smislu", rekao je Vujošević.

Centar Partizana Đorđe Gagić reako je da njegova ekipa ide u Istanbul da se bori.

"To je odličan klub, favoriti su biće motivisani i boriće se za prvo mesto, ali mi smo se maksimalno spremili i idemo da se borimo. Nećemo se predati, daćemo najbolje što možemo. Razmišljamo pozitivno", rekao je Gagić.
 

2024 © - Vesti online