Utorak 10.12.2013.
13:56
Beta

Mihajlović: Ministri više vode računa posle moje izjave

Ministarka energetike Zorana Mihajlović
 

"Nije pitanje šta je izjavila Zorana Mihajlović nego šta je pojava koja se dešava u Srbiji u poslednjih deset godina", rekla je Mihajlovićeva novinarima na konferenciji "Biznis energetske efikasnosti u Srbiji".

Ona je zapitala da li je moguće da javnost ne zanima pojava koja se dešava u društvu već ime ministra za koga je rekla da tokom službenih poseta inostranstvu radi protiv interesa države i namešta poslove svojim prijateljima. Ona je istakla da je tom izjavom "izašla iz uobičajenih okvira koji su postojali godinama u ovoj državi".

"Izašla sam iz okvira da se svi smeškaju i kažu da je sve u redu, a negde, otprilike, znaju da nije", kazala je ministarka energetike i istakla da je sigurna da se nakon tih njenih izjava svi ministri i oni koji su na nekim funkcijama ne ponašaju na isti način, već više vode računa o svom ponašanju.

Komentraišući primedbe da je neozbiljno da prozove nekog ministra, a ne kaže na koga je mislila, ona je rekla da ne treba stavljati na stub srama onoga ko ukaže na probleme.

"Ništa nije neozbiljnost šta god radi Vlada i sigurna sam da postoje službe koje se time bave", kazala je Mihajlovićeva.

2024 © - Vesti online