Ponedeljak 09.12.2013.
13:13 >> 13:56h
Beta

"Najavljeno hapšenje Beka, Koleta, Đilasa, Jovanovića..."

Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen... neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi: Cvijan
 

Među imenima koja su se, prema rečima Cvijana, pominjala na prethodne tri sednice Predsedništva SNS, kao ljudi koji bi mogli biti uhapšeni su: biznismeni Milan Beko i Miodrag Kostić, Dušan Spasojević (DS), lider LDP Čedomir Jovanović, lider DS Dragan Đilas.

Cvijan je dodao da je u istom kontekstu pominjan i član SNS Dmitar Đurović, direktor preduzeća Koridori Srbije.

Po njegovim rečima, optužnica protiv biznismena Miroslava Miškovića je besmislena i zapravo je reč o emotivnom problemu koji Vučić ima sa optuženim.

Pojedinim predsednicima opština i gradonačelnicima rečeno je da, ili podnesu ostavke, ili će biti pokrenute istrage protiv njih, rekao je Cvijan.

"Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen... neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi", kazao je Cvijan i upitao Vučić zbog čega ne poštuje zakon.

"Moja SNS se pretvorila u sve ono protiv čega smo se borili", kazao je Cvijan i dodao da će se kandidovati za predsednika SNS-a.

Babić: Notorne laži Vladimira Cvijana (po narudžbini Miškovića)

 

Funkcioner SNS-a Zoran Babić kažu da su optužbe koje je njegov stranački kolega Vladimir Cvijan izneo na račun lidera SNS-a Aleksandra Vučića, notorne laži čiji je naručilac Miroslav Mišković.

"Eksponent političko-tajkunske sprege je Vladimir Cvijan, a naručilac i potpisnik tih redova je Miroslav Mišković", kazao je Babić i dodao da je šokiran "količinom laži i neistina koje je izrekao Cvijan" i da su svi članovi predsedništva SNS-a spremni i da izađu na poligraf kako bi se utvrdila poptuna istina.

 

"Na predsedništvu, glavnom odboru, izvršnom odboru niti na bilo kom drugom stranačkom organu nije bilo reči o hapšenju", kazao je Babić.

 

Prema njegovim rečima, predsedništvo SNS-a u petak je raspravljalo o radu direktora javnih preduzeća, predsednicima opština ili gradonačelnicima čijim učinkom SNS nije zadovoljan. On je rekao da su možda u pozadini napada na Vučić uvećani bankovni račun Vladimira Cvijana.

 

Komentarišući najavljenu kandidaturu Cvijana za predsednika stranke, Babić je naveo da svako ima pravo da se kandiduje ali da Cvijan u tome neće imati podršku.

2024 © - Vesti online