Ponedeljak 09.12.2013.
12:38
Z. M. - A. B.

Čola zapalio Beč







Uz prve taktove pesme "Ej draga, draga", publika je uz ovacije i euforiju dočekala svog miljenika na sceni, koji se potrudio da svojim starim hitovima zagreje atmosferu. Kao i uvek, i na ovom koncertu su zajedno pevale i igrale sve generacije, od mladih devojaka pa sve do Čolinih vršnjaka, te i onih starijih.

Prvi redovi su, i ovog puta, bili rezervisani za brojni Čoline obožavateljke, od kojih su neke uspele da uruče cveće i plišana srca svom miljeniku, ali dobiju i autogram.

Prema rečima menadžera i organizatora koncerta Fikreta Vukalića Fantoma, Zdravko Čolić voli da nastupa u Beču, a ovom koncertu se veoma radovao zbog prekrasnih trenutaka koje je uvek u austrijskoj prestonici imao s publikom.


Čolin koncert su pratile sve generacije, ali i publika iz čitave Austrije, a karte su kupili i obožavaoci iz Srbije, Hrvatske, Holandije, Slovenije, Bosne, Poljske, Rumunije i Nemačke. Nove pesme i već promovisan singl "Šta ti dadoh" naišli su na odličan prijem kod publike koja je nove stihove znala napamet. Svi su bili oduševljeni koncertom koji je Čola priredio Bečlijama.

- Ovo je do sada najbolji koncert Zdravka Čolića i koncert godine u Beču - ocenila je Mirjana Savić, koja je u Beč doputovala iz Filaha.
- Čola je pravi pevač i to se moglo čuti i na ovom nastupu. Nema mu ravnog - naglasio je Darko Malić iz Beča

Imitacija Majkla Džeksona

Čola i menadžer Fantom potrudili su se da ovom prilikom pruže šansu i 15-godišnjem Ajsu Mediku, imitatoru Majkla Džeksona, da se predstavi publici. U pauzi između dva bloka ovaj mališan, poreklom iz Makedonije, svojom originalnom imitacijom oduševio je publiku koja je imala prilike da ga nedavno vidi i u takmičarskom šou austrijske državne televizije ORF "Velika šansa".

2024 © - Vesti online