Nedelja 08.12.2013.
20:46
BETA

Bošković: Razmišljamo o osmini finala

 

"Očekivali smo možda malo težu utakmicu sa Alžirom. Počeli smo malo lošije, ali dosta smo jači od njih. Za dva dana imamo za rivala jako nezgodnu selekciju Brazila, a potom nam dolazi meč sa Danskom. Tako da su svi naši ciljevi, u ovom trenutku, usmereni na osminu finala, a posle toga da idemo što dalje", rekao je Bošković za Radio-televiziju Srbije posle meča.

Rukometašice Srbije ubedljivo su danas savladale u Nišu selekciju Alžira sa 34:14 u drugom kolu Svetskog prvenstva. Izabranice Saše Boškovića su ovom pobedom obezbedile plasman u drugu fazu takmičenja, odnosno u osminu finala.

"Ovoga puta golmani su briljirali, u prvom poluvremenu je Kaća (Katarina Tomašević) bila fenomenalna, u drugom mala (Jovana) Risovićeva. Lake golove smo davali iz kontre, Jelena Nišavić je odigrala odlično, tako da, dobro je, zadovoljan sam", kazao je Bošković.

Najefikasnija u redovima Srbije sa devet postignutih golova bila je Jelena Nišavić, koja je i proglašena za igračicu utakmice.

"Presrećna sam zbog ovog rezultata. Ovaj meč je bio dosta lakši nego prethodni protiv Japana. Pokazale smo da smo mnogo bolje spremne, da smo u boljoj formi i uz ovu divnu publiku očekujem da ćemo nastaviti pobednički niz", rekla je Nišavić.
 

2024 © - Vesti online