Nedelja 08.12.2013.
20:28
BETA

Ivančević: Nešto nije u redu samnom ili srpskim fudbalom!

 

"Teško mi je da pričam, moram da biram reči, a to nije lako. Otvorili smo utakmicu odlično, kontrolisali smo sve do tog nekog penala. Nije mi jasna ta sudijska odluka", rekao je Ivančević posle meča.

Fudbaleri Jagodine pobedili su danas na svom terenu Radnički iz Kragujevca sa 1:0, u poslednjoj utakmici, poslednjeg 15. kola u jesenjem delu prvenstva u Super ligi Srbije. Jedini gol postigao je Aleksandar Pešić u 26. minutu iz jedanaesterca.

"Igrač se kune da je igrač Jagodine igrao rukom, kaže da se vidi na televiziji. U nastavku igre Pešić šutira preko gola, lopta odlazi, dečko pada, niko ne vidi penal, a sudija ga svira. Možda je i bio, zadržavam pravo da proverimo to na televiziji. Međutim, ako su svi na stadionu videli drugačije, nešto tu ima", kazao je on.

Trener Radničkog dobio je na današnjem meču crveni karton.

"Dogodilo se da je lopta došla kod mene, ja sam bio revoltiran i šutnuo sam je. Zasluženo sam isključen i žao mi je zbog toga. Postao sam drugi čovek u ovom srpskom fudbalu u ovih šest meseci. Pre toga nikada nisam bio isključen, a sada sam dva puta. Nešto nije u redu, ili sa mnom ili sa fudbalom u Srbiji", rekao je on.

Ivančević je rekao i da su se njegovi igrači borili i pokazali da rezultati koje su napravili nisu slučajni.

"Igrali smo protiv jedne izvanredne ekipe, izuzetno organizovanog kluba koji se izvanrendo snalazi u ovim srpskim prilikama. U samom vrhu srpskog fudbala su i ja im čestitam. Jagodina ima izvanredne navijače, oni izvanredno pomažu, naši Đavoli su bili tu ali subili nemoćni da nam pomognu", rekao je Ivančević.

"Dobro je da se sve ovo završava, idem da se odmorim od svega. Nama ostaje da se preispitamo šta se dešava i zašto. Jagodini želim sve najbolje, Dodiću da ponovo završi u Evropi i osvoji Kup", dodao je Ivančević.

2024 © - Vesti online