Nedelja 08.12.2013.
16:40
BETA

Leonardo: Pokušao sam sve da dovedem Ronalda u PSŽ

Nije želeo u Pariz: Kristijano Ronaldo
 

Takođe, bivši trener Intera i Milana rekao je i da je pokušao da dovede fudbalera Juventusa Pola Pogbu.

"Pogba je na nivou Pari Sen Žermena, razmišljali smo o njemu i mislili da bi bio dobra investicija jer je jedan od najboljih igrača sredine terena na svetu. Želeli smo da dovedemo i Ronalda. Uradio sam sve što sam mogao da ga dovedem u Pariz, ali bilo je nemoguće ubediti ga da napusti Real", rekao je Leonardo za Telefut.

Uprkos tome što nije doveo dvojicu igrača, Leonardo je rekao da je ostavio Pari Sen Žermen sa ekipom koja je "bez premca" u Evropi.

"Nijedan klub nema ekipu kao Pari Sen Žermen. Nijedna ekipa nema tako jak napad. Ekipa je snažna, tu su Salvatore Sirigu, Tijago Silva, Tijago Mota, Zlatan Ibrahimović i onda je došao Edinson Kavani. Želeli smo jaku kičmu ekipe. Tim je spreman za sve zadatke, ali i za buduće", rekao je on.

Leonardo je rekao da bi voleo da fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi osvoji Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljem fudbaleru sveta.

"Voleo bih da Riberi osvoji trofej, to bi bila njegova prva titula. Ronaldo i (Lionel) Mesi to zaslužuju, ali već su osvajali Zlatnu loptu", rekao je Leonardo.
 

2024 © - Vesti online