Subota 07.12.2013.
22:25
mozzartsport.com

Mrđa: Tek ćete nas videti na proleće!

 Dragan Mrđa
 

Starter na osam utakmica, ušao je sa klupe na četiri - deset golova. To je učinak Dragana Mrđe u jesenjoj polusezoni, koji je iskusni napadač Crvene zvezde začinio odlučujućim pogotkom u derbiju protiv Vojvodine, i to u nadoknadi vremena!


Sa takvim učinkom, Mrđa se nalazi na čelu liste strelaca Super lige.
"To nije važno. Ne zanima me to što sam prvi strelac jeseni. Važno je samo to što smo trijumfovali posle silnih problema koje smo imali", rekao je Mrđa posle utakmice.


Pre duela u Kupu Srbije, koji je Crvena zvezda izgubila sa 1:3, Mrđa je najavljivao da bi voleo da zatrese mrežu Vojvodine, sa kojom se pre tri godine nije rastao u najboljim odnosima. Učinio je to i tada i sada.
"Bilo je mnogo emocija, zaista. Osetio sam da bi Džoni (Mijailović, prim.aut.) mogao da prođe do kraja, ispratio sam ga i dao pogodak."


Špic crveno-belih najavljuje mnogo bolju Zvezdu u drugoj polusezoni.
"Na lep način smo završili vrlo, vrlo turbulentnu polusezonu. Ostali smo u igri za najvredniji trofej, što nam je najvažnije. Ubeđen sam da ćemo na proleće biti mnogo bolji jer ćemo konačno proći zajedno pripreme. Letos to nismo uradili ni ja, ni Pečnik, ni Ninković", zaključio je Mrđa u optimističnom tonu.

2024 © - Vesti online