Subota 07.12.2013.
16:26
Beta

Super liga: Pobede Novog Pazara i Slobode

 

Novopazarci su kao domaćini na Gradskom stadionu slavili golom Dejana Novi Pazar je tako nastavio tradiciju davanja bar jednog gola na na šestom mestu sa 24 boda, dok je Radnički ccetvrti sa istim brojem bodova. 

Sloboda je, posle dva uzastopna poraza u Super ligi, na gostovanju na Dušanovcu savladala Voždovac. Gosti iz Užica su do prednosti došli već u devetom minutu, a
strelac je bio Aleksandar Pejović, koji je sa ivice kaznenog prostora dao efektan gol. Konačan rezultat je postavio Tijago Galvao u 73. minutu na asistenciju Darija Purića. Sloboda je ovom pobedom u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata
izašla iz opasne zone i sada se nalazi na 13. mestu sa 16 bodova, dok je Voždovac 11. sa istim bodovnim učinkom.

Fudbaleri Donjeg Srema su kao domaćini remizirali sa OFK Beogradom 1:1. Gosti iz Beograda su u 60. minutu poveli preko Aleksandra Čavrića, a konačan rezultat je postavio Uroš Sinđić u 71. minutu. "Romantičari" su tako zabeležili treću uzastopnu utakmicu bez pobede.

U Kruševcu su Napredak i Javor odigrali su meč bez golova, a isti rezultat je bio i u Subotici u duelu između Spartaka i Rada.

2024 © - Vesti online