Subota 07.12.2013.
12:20
Vesti

Proganjaju žene i muškarce

Za razliku od Nataše Bekvalac, Radmila Manojlović nedavno je bila u policiji da prijavi osobu koja je uhodi na nastupima po Srbiji i regionu zbog čega mesecima živi u strahu. Policija je, kako pišu beogradski mediji, utvrdila identitet osobe kojoj je zabranjeno da prilazi pevačici, a njoj je savetovano da se nigde, posebno noću, ne kreće bez pratnje.

Lascivne SMS poruke svakodnevno je dobijala i Milica Pavlović, ali kada je nasrtljivi muškarac počeo da je zove noću telefonom i uznemirava sve je prijavila policiji. Međutim, na meti nasrtljivih obožavalaca nisu samo devojke već i muškarci i to Zvezde Granda, posebno pobednici ovog takmičenja. Zašto baš oni nikada nije

razjašnjeno.

- Sve je počelo bezazleno kada me je devojka koja se predstavila kao Ana Cvetković, navodno ćerka bivšeg premijera, pozvala telefonom. U početku sam mislio da je reč o obožavateljki koja hoće samo da se druži sa mnom, delovala je pristojno. Shvatio sam da je vrag odneo šalu kada je počela da me zove 300 puta

na dan i šalje mi na stotine poruka. Bila je opsednuta sa mnom, često je menjala raspoloženja, čas je bila okej, čas besna i nervozna. Na sreću, posle nekoliko meseci sve je prestalo - pričao je svojevremeno Nemanja Stevanović.

Tek kada se požalio kolegama, saznao je da su slične probleme imali i Darko Lazić i Dušan Svilar koji je više puta morao da menja broj ne samo mobilnog, već i fiksnog telefona. Ali, devojka bi na volšeban način uvek saznala novi broj i nastavila sa proganjanjem.

A onda je preteće poruke počela da šalje i njegovom kolegi i tadašnjem cimeru Slobodanu Batjareviću Cobetu, koji je sve prijavio policiji.

- Bilo je teško pronaći devojku, jer često menja kartice. Kada su ušli u trag njenom mobilnom, saznali su da živi u Nišu i odmah su je posetili. U pitanju je bila maloletna devojka u čijoj kući je pronađeno oko dvesta kartica. Međutim, to nije bilo dovoljno da prestane da nas uznemirava i takve osobe su veoma opasne - rekao je tada Cobe.
Neprijatno iskustvo ove vrste imala je i Goca Tržan kada je nepoznati muškarac oblepio je grad njenim slikama i s molbom da mu neko pomogne da dođe do nje. Pevačica sve ovo nije shvatala za ozbiljno dok joj se nisu javili iz MUP-a i rekli da je kod njih dolazio nepoznati mladić koji je tražio njene lične podatke i adresu. Goca je odmah otišla do policije, objasnila da čoveka ne poznaje i uplašena za bezbednost sebe i svog deteta zatražila zaštitu od policije.


Ribak napisao pesmu

Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" pre pet meseci, evrovizijski pobednik Aleksandar Ribak otkrio je da je i on mesecima bio na meti nasrtljive obožavateljke koje nikako nije mogao da se oslobodi. Zvala ga je, plakala, pretila, molila... Na kraju je on o svemu tome napisao i pesmu.

2024 © - Vesti online