Petak 06.12.2013.
19:33 >> 20:40h
Beta

SNS: ''Leteće'' nekoliko direktora javnih preduzeća

Aleksandar Vučić

Vučić je nakon sednice Predsedništva u Beogadu novinarima rekao da će biti doneta i platforma za napredak Srbije u narednih pet godina. Predsedništvo SNS je odlučilo da će biti razrešeno dužnosti i više direktora javnih preduzeća koji su postavljeni ispred te stranke, kao i da SNS izađe iz više lokalnih samouprava gde nije zadovoljna postignutim rezultatima.

Vučić je najavio da će biti smenjeno više od pet direktora javnih preduzeća kao i pojedini gradonačelnici, ali da nije reč o tome da su oni umešani u neke kriminalne radnje već da SNS nije zadovoljna njihovim rezultatima.

On nije želeo da kaže o kojim je javnim preduzećima, gradonačelnicima i lokalnim samoupravama reč, jer će to biti saopšteno tek nakon što ti ljudi budu obavešteni o današnjoj odluci.

Govoreći o optužbama koje je izneo hrvatski novinar Domagoj Margetić, Vučić je rekao da se sa Tomislavom Nikolićem čuje svakodnevno i da su razgovarali i o tome, ali je negirao da je imao bilo kakav kontakt sa Margetićem.

Sednici Predsedništva SNS koja je trajala više od dva sata, prisustvovali i funkcioneri stranke Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Milan Bačević, Zorana Mihajlović i drugi.

2024 © - Vesti online