Petak 06.12.2013.
12:02
mozzartsport.com, Sportski žurnal

I Kadu tužio Crvenu zvezdu!

 Kadu sa saigračima iz Šerifa
 

Muku muka sustiže na Marakani... Igrači tuže i beže, međusobno se optužuju, trener Slaviša Stojanović je svestan da broji poslednje dane u klubu i u svlačionici je rekao šta je imao, predsednik Dragan Džajić bljuje vatru na "dezertere", a novi problem je stigao iz Moldavije.


Tačnije od fudbalera tamošnjeg Šerifa i dugogodišnjeg Zvezdinog veziste Kadua Mendeša koji je presavio tabak i tužio Zvezdu arbitražnoj komisiji FSS. Brazilac se žali na neisplaćena dugovanja tokom mandata na "Marakani" i odlučio je da se obrati nadelžnim organima. Kako nedavno reče njegov menadžer Radojica Božović, reč je o sumi od 100.000 evra koju je Kadu zaradio tokom četiri godine igranja u Crvenoj zvezdi.


Zvezda je već u sporu sa Božovićevim drugim klijentom - Markom Vešovićem. Arbitražna komisija FSS je dala Vešoviću i Zvezdi rok od tri dana da se dogovore. U suprotnom, crnogorski reprezentativac će dobiti odrešene ruke.


Inače, slobodan u izboru novog kluba od juče je Filip Mladenović. On je juče dobio i definitivan raskid ugovora i može da potpiše za neki drugi klub.

2024 © - Vesti online