Sreda 04.12.2013.
05:02
opera-17.com

Vendi otkrila šta misli o Jeleni Golubović

Vesna Vukelić Vendi "uzela meru" VIP seljacima
 

- Jelena Golubović je osoba bez identiteta, bez autoriteta. Po njoj svako može da urinira. Ona nema estetsku i emocijalnu inteligenciju, da ne pričam o socijalnoj inteligenciji - rekla je Vendi, da bi zatim odgovorila na pitanje Šekija Turkovića šta generalno misli o "Farmi", kao i napadu Zorice Marković na njega.

Pročitajte sve o Farmi 5 što smo pisali OVDE

- Jednostavno pitanje, težak odgovor. Mislim da je ovo ekipa koja je sakupljena od jednih otpadnika i onih zaboravljenih u vremenu. Oni su sada došli da sebe rehabilituju, ali to ne ide. Oni ne bi bili ni zaboravljeni da su imali neku osnovu da opstanu. Zorica Marković nije afirmativni primer. Niko ne sme da popusti Zorici, ali ni Vesni Rivas, Saški Karan i Zorani. Zorica nema reč, ni stav, niti bilo šta. Ključna stvar je da se vidi ukus publike. Svi se namršte kad čuju njeno ime, oni dobijaju stres od nje. Ona sama sebi seče granu na kojoj sedi - ispričala je Vendi, a zatim dodala da je Šeki divan i duhovit čovek, ali da nije želeo da bude deo te igre, pa se držao po strani.

- Moram da kažem da je Romana Panić ovako veliko ime, ali da je pokazala da je prazna. Dok je Ivan Marinković bio niko, ali je u realitiju pokazao da je veće ime od nje - zaključila je Vendi.

2024 © - Vesti online