Utorak 03.12.2013.
13:28
BETA

Partizan želi pobedu protiv favorizovanog Bresta

 

"Jasno je da je Brest favorit po iskustvu i timu koji ima, ali vidimo šansu u formi dve ekipe u poslednjih nekoliko utakmica. Mogu da budem zadovoljan ako sa Brestom budemo igrali na loptu ili dve i uz kvalitetnu igru pokušamo da dođemo do bodova", rekao je Brković novinarima na stadionu Partizana.

Utakmica između Partizana i Meškova igraće se u sredu od 18.00 na Banjici u 12. kolu Seha lige. Rukometaš Partizana Miloš Kostadinović kazao je da se crno-beli
neće unapred predati.

"Želimo da nastavimo u ritmu iz prethodnih utakmica. Meškov je skup dobrih pojedinaca, ali nećemo izaći na teren sa belom zastavom. Pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu i nadamo se pobedi", istakao je Kostadinović.

Trener beloruskog kluba Željko Babić ocenio je da je Partizan "definitivno opasan tim".

"Ovo je za Partizan teška sezona, imaju mnogo mladih igrača i treba biti strpljiv sa njima jer nije lako praviti smenu generacija. Igraju mnogo bolje nego na početku sezone, veliki su potencijal. Svakako ih treba čekati i podržati", rekao je Babić.

On je dodao da duel sa crno-belima njegovom timu dolazi u teškoj situaciji posle dve teške utakmice.

"Psihološki moram da vratim ekipu i motivišem. Dobro se osećamo u Beogradu. Moraćemo mnogo više da trčimo od Partizana jer je to jedna od njegovih glavnih karakteristika", kazao je Babić.

Kapiteni Partizana i Bresta nosiće pred početak duela majice sa logom kampanje za borbu protiv mržnje na internetu.

Promoter ovog duela je glumac Bojan Perić, koji je pozvao navijače da ispune halu na Banjici i navijaju fer i sportski. Partizan posle 11 odigranih utakmica ima jedan trijumf uz 10 izgubljenih mečeva, dok je Meškov odigrao šest duela i ima po tri
pobede i poraza.

2024 © - Vesti online