Utorak 03.12.2013.
14:31
Vestionline

Baptisti slave pogibiju Pola Vokera

"Poršea" je navodno vozio Vokerov prijatelj Rodžer Rodas
 

Poznati protivnici homoseksualizma i ostalih "grehova" objavili su na Tviteru: "Pol je služio sebi i bogovima ovog sveta (novac, slava, nasilje...) istovremeno odbijajući da služi svom stvoritelju i koristiti njegovu platformu kako bi podstakao soje susede da čine isto. On je u paklu i Vestboro će protestovati na sahrani".

Baptisti Vestboroa poslednji put su privukli pažnju javnosti kada su najavili prtest na trci Formule 1 u Teksasu jer "budale koje ignorišu Bibliju poštuju vozače na trkama kao da su mali bogovi".

Pripadnici iste crkve na mreži Vine objavili su neukusnu poruku kojom slave "Boga Svemogućeg koji je ubio Pola Vokera s boljim vizuelnim efektima od pravih 'Paklenih ulica'".

Na interentu se pojavio snimak nesreće koji je zabeležila sigurnosna kamera. Na njemu se vidi trenutak kada se Vokerov "porše" zakucao u stub ulične rasvete i eksplodirao. Perdgrađe Los Anđelesa, u kome se desila nesreća izgledalo je kao da je pala bomba.

Posle nesreće pojavile su se dve teorije o uzroku nesreće. Prema jednoj, glumac i njegov prijatelj Rodžerd Rodas učestvovali su u uličnoj trci koja se tragično završila. Pojavile su se informacije da je policija primila anonimnu dojavu da se osim "poršea" u kome su Voker i Rodas poginuli, na putu nalazio još jedan sportski automobil, iako se to ni na jednom snimku ne vidi.

S druge strane, prema izvorima bliskim glumcu, Voker i njegov prijatelj, hteli su da provere zbog čega se automobil konstantno gasi, pa su ga izvezli na ulicu da bi ga testirali i videli u čemu je problem.

2024 © - Vesti online