Sreda 04.12.2013.
08:00
B92

Evo šta je sve potrebno za maratonski seks

Pa, mnogo je bolje da nekoliko sati "ubijete" seksom nego filmovima i serijama
 


Pažljivo s alkoholom

Iako nekoliko pića može da vas opusti i oraspoloži, previše alkohola može da uništi vaš čin iz više razloga. Jedan od njih je i taj da se možete osećati pospano, a pospanost i maratonski seks ne idu zajedno.


Vežbajte samokontrolu

Tokom maratonskog seksa potrebno je održavati erekciju i ne završiti prerano. Određene poze mogu da pomognu, kao i česta promena poza tokom seksa. Potrebno je mnogo vremena i prakse da bi se ovladalo tehnikama samokontrole, ali isplati se.


Fokusirajte se na njeno zadovoljstvo

Naravno, ako tokom maratonskog seksa ne izdržite i dođete do vrhunca i pre nego što ste hteli, to ne znači da seks morate da završite. Možete da se posvetite partnerki i njenom uživanju, a u tom vremenu možete da se oporavite i pripremite za još “konkretne“ akcije.


Koristite rekvizite

Ne morate sve vreme da posvetite penetraciji. Nije sve u tome, pokušajte s nekim igračkama za seks. Eksperimentišite, nemojte da se držite samo onog što ste već isprobali, ima toliko toga što bi vam verovatno donelo uživanje, samo treba da se odvažite na to.


Lubrikant, lubrikant!

Poslednje, ali ne najmanje važno - lubrikant. Tokom maratonskog seksa suvoća može da bude problem, što je lako moguće rešiti s lubrikantom.

2024 © - Vesti online