Subota 13.03.2010.
13:03 >> 16:03h
Vestionline

Mihajlović presrećan zbog pobede nad Interom

Ovaj trijumf dodatno je uvećao šanse Kataniji za opstanak u ligi, pošto sada Sicilijanci imaju osam bodova više od zone ispadanja.

"Ova pobeda nam mnogo znači u nastavku borbe za opstanak. Ostvarili smo veliki uspeh, koji sam, moram da priznam, duboko u sebi očekivao. Sa druge strane, teško mi je što sam odmogao Interu u borbi za titulu. To je moj klub i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva. Takođe, navijaću za njih svim srcem u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija", rekao je Mihajlović italijanskim medijima, a onda je prokometarisao i meč sa "nero-azurima".

"Mi smo veoma dobro igrali posle primljenog gola i potpunosti smo zaslužili pobedu nad Interom. Ali ja moram i dalje da ponavljam da se mi i dalje borimo da ne ispadnemo iz lige, i ova pobeda vredi samo tri boda, kao i sve ostale pobede. Ono što govorim već nedeljama je da moj tim uvek pokušava da nametne svoj stil igre. Moji momci se bore do poslednjeg minuta svake utakmice i imaju veru da mogu doći do pozitivnog rezultata, i oni su tako razmišljali i kada je Inter poveo u drugom poluvremenu. Zato smo uspeli da preokrenemo rezultat u svoju korist", izjavio je strateg Katanije.

"Ako nastavimo da igramo ovako i u narednim utakmicama, i ako uspemo da zadržimo pobednički duh, verujem da ćemo sezonu završiti daleko iznad poslednje tri pozicije na tabeli", dodao je Mihajlović.

Katanija se nalazi na 15. mestu Serije A sa 31 bodom, dok prvi tim ispod "crte", Livorno, ima samo 23 boda.  

2024 © - Vesti online