Nedelja 01.12.2013.
12:21
Vesti

NHL: Lučić sa dva gola razbio Kolumbus!

Igrači Vašingtona slave gol Ovečkina

Srbin je stigao do brojke od 11 postignutih golova i najefikasniji je igrač Bruinsa u sezoni. Prvi gol za Boston postigao je Patris Beržeron, a onda je Lučić sa dva gola stavio do znanja Kolumbusu da nemaju čemu da se nadaju. Rajan Johansen je samo ublažio poraz svom timu.

Aleks Ovečkin je postigao gol odluke u pobedi Vašingtona nad Njujork Ajlandersima. U regularnom toku bilo je 2:2, a domaćina iz Njujorka delilo je 49 sekundi od pobede u meču. Vodili su sa 2:1, ali je Niklas Bakstrom izjednačio rezultat i utakmicu odveo u produžetak. I Nju Džersi je slavio u produžecima, i to sa 1:0 u meču sa Bafalom. Gol odluke postigao je Stiv Bernier.

Zanimljivo je bilo u Medisonu, gde su Rendžersi ugostili Vankuver. Goste sa klupe predvodi Džon Tortorela, dojučerašnji trener Njujorka, ali se nije lepo proveo na ovom meču. Rendžersi su slavili sa 5:2, a blistao je trostruki strelac Kris Krejder. Pridružio mu se Rik Niš sa jednim golom i dve asistencije, dok je golman Kem Talbot upisao 37 odbrana.

NHL, rezultati: Njujork Rendžers - Vankuver 5:2, Boston - Kolumbus 3:1, Montreal - Toronto 4:2, Florida - Pitsburg 1:5, Nju Džersi - Bafalo 1:0 produžeci, Njujork Ajlanders - Vašington 2:3 produžeci, Nešvil - Filadelfija 2:3 penali, Finiks - Čikago 2:5, Kolorado - Minesota 3:2 penali, Los Anđeles - Kalgari 1:2, San Hoze - Anahajm 4:3 penali.

2024 © - Vesti online