Subota 30.11.2013.
09:30
mozzartsport.com, FSS

Serhio Ramos je na prodaju!

 

Novi crveni karton Serhija Ramosa (17. ukupno u dresu Reala) izgleda da je bio kap koja je prelila čašu strpljenje čelnika Real Madrida. Česti ispadi i isključenja španskog defanzivci su dosadili svima u Kraljevskom klubu i Ramos više nema status nedodirljivog.


Odnosi između rukovodstva Reala i Serhija Ramosa su dodatno pogoršani otezanjem fudbalera da potpiše produženje ugovora, posle čega je predsednik Florentino Perez odlučio da je Ramos na prodaju. Marka piše da je Ramos rekao Perezu da ima ponude drugih klubova, ali da je problem visoka otkupna klauzula koju je Real postavio i koja iznosi 150 miliona evra. To je izgleda nljutilo Pereza koji mu je odgovorio da može da napusti klub ako neko plati 60 miliona evra, pa taman to bila i Barselona.


Ramos je i ranije imao probleme u klubu, pogotovo za vreme mandata Žozea Murinja kada je često ulazio u sukobe sa trenerom. Preveliki broj crvenih kartona je nešto što je zasmetalo i novom strategu Anćelotiju, a izgleda da je Perezu to bilo dovoljno da Ramosu spusti cenu.


Kao zainteresovani klubovi se pominju PSŽ i Bajern iz Minhena.

2024 © - Vesti online