Petak 29.11.2013.
04:52
telegraf.rs

Pritvor za vojnog policajca optuženog za silovanja

Osumnjičeni ostaje iza rešetaka iz straha da ne ponovi krivično delo

Kako piše portal telegraf.rs, on se požalio na loše psihičko stanje i zatražio da bude upućen u bolnicu. Međutim, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, ili ponovi krivično delo, ali i zbog toga što mu preti kazna od preko 10 godina zatvora.


Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Dejan G, koji je inače oženjen i otac je dvoje maloletne dece, žrtve je uglavnom sačekivao kod Mostarske petlje.


On je čekao da izađu iz gradskog autobusa, a onda ih pratio sve dok ne bi dosle do mračnog dela na petlji. Tada je, uz pretnju nožem, napadao žene, s leđa. Izvor portala iz istrage kaže da je kod nekoliko žrtava, koje nisu uspele da se odbrane, pronađen DNK ovog policajca, a jedna od njih uspela je i da ga prepozna.


Dejana G. pripadnici policije danima su vrebali oko mesta na kom je napadao žene, sve dok u sredu uveče nije upao u njihovu zasedu. Kada je shvatio da uhvaćen, kako izvor iz istrage navodi, vojni policajac je plakao.

2024 © - Vesti online