Petak 12.03.2010.
17:46
Tanjug

PTT udara korisnicima novu proviziju od 20 dinara

Zbog raskidanja ugovora JP PTT Srbija i "Telekom Srbija", koji je građanima omogućavao plaćanje telefonskih računa na šalterima pošta bez nadoknade, ubuduće će na mesečni račun, čiji je iznos do 2.000 dinara, biti uračunata provizija od 20 dinara, dok će se na veće iznose obračunati provizija od jedan odsto.



 

"Telekom Srbija" će od aprila omogućiti plaćanje računa za sve telekomunikacione usluge putem tekstualne poruke (SMS) ili Interneta, i to bez provizije, kako bi svojim korisnicima pružio pogodnosti savremenih telekomunikacionih rešenja.

Korisnici će, bez dodatne nadoknade, moći da plaćaju račune za fiksnu ili mobilnu telefoniju ukoliko se prethodno registruju u nekoj od banaka sa kojima je Telekom Srbija ostvario saradnju, a spisak banaka dostupan je na internet stranici www.mts.telekom.rs.

U saopštenju se podseća da korisnici mt:s postpaid tarifnih profila već dve godine mogu da plaćaju mesečni račun SMS porukom putem "Visa" kartice, "MasterCard" ili "DinaCard".

"Telekom Srbija" će nastojati da u najskorijem periodu omogući svojim korisnicima da račune za telekomunikacione usluge plaćaju bez provizije u poslovnicama kompanije širom Srbije.

2024 © - Vesti online