Četvrtak 28.11.2013.
13:57
Beta

SLS: Našeg člana tukao aktivista Srpske

Prljava igra u Štrpcu pred drugi krug lokalnih izbora

U saopštenju SLS se navodi da je odbornika u Skupštini opštine Štrpce napao aktivista "Srpske" Slavoljub Anđelković u centru Štrpca, "naočigled mnogobrojnih meštana".

"Prisutni meštani su sprečili veći incident, a odbornik Stanisavljević je slučaj prijavio policiji u Štrpcu. Današnji napad je nastavak prljavih radnji pojedinaca ispred GI 'Srpska' koji ne biraju sredstva kako bi se domogli vlasti u Štrpcu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da, posle poraza u prvom krugu izbora, "nervoza i bahatost pojedinaca iz GI 'Srpska' u Štrpcu ovih dana prevazilazi sve granice demokratskog procesa izbora".

"Direktori javnih institucija i danas nastavljaju da prete svojim radnicima da glasaju za kandidata 'Srpske', radnici Centra za socijalni rad pozivaju korisnike socijalnih usluga i prete im da će im se ukinuti socijalna davanja ako ne glasaju za 'Srpsku'", navodi se u saopštenju.

U drugom krugu izbora za gradonačelnika Štrpca 1. decembra učestvovaće kandidat SLS Bratislav Nikolić i "Srpske" Ivan Redžić.

2024 © - Vesti online