Sreda 27.11.2013.
11:03 >> 11:55h
BETA

Avion sa fudbalerima Junajteda morao da odustane od sletanja!

 

Junajted je potvrdio pisanje britanskih medija da je avion juče na aerodromu u Kelnu morao da odustane od sletanja zbog gužve na pisti. Niko nije povređen, pilot se izvinio putnicima, a avion je sleteo sa zakašnjenjem.

"Sleteli smo u Nemačku... Tek sad sam se oporavio posle tog sletanja u delovima", napisao je defanzivac Junajteda Rio Ferdinad na svom Tviter profilu.

Na sajtu aerodoroma potvrđeno je da je sletanje aviona kasnilo 10 minuta. Mančester junajted večeras u Leverkuzenu od 20.45 igra protiv Bajera utakmicu petog kola Grupe A u Ligi šampiona. Junajted posle četiri kola zauzima prvo mesto na tabeli sa osam bodova, a Bajer na drugom mestu ima bod manje.

Fudbalski klub Mančester junajted je u svojoj istoriji imao veliku avionsku nesreću u Nemačkoj, u kojoj su, u februaru 1958. godine, poginule 23 osobe, od kojih osam fudbalera. Fudbaleri Junajteda su se vraćali iz Beograda sa utakmice sa Crvenom
zvezdom u četvrtfinalu Kupa šampiona, a avion koji je prevozio "Bezbijeve bebe" i zvaničnike kluba srušio se prilikom trećeg pokušaja uzletanja sa minhenskog aerodroma.
 

2024 © - Vesti online